SMS lån til nødvendige ting?

Kan det forsvares at bruge SMS lån til nødvendige ting? For ikke så længe siden røg jeg ind i problemer med mit badeværelse og stod og skulle bruge hjælp fra en vvs’er. En hurtig googler på vvs amager og jeg var lige pludselig 2500 kr. fattigere. Det er godt at man kan tage et lån hurtigt og effektivt, i stedet for at skulle igennem diverse banker, det sparer en hulens masse tid.

Sidste gang jeg tog et kviklån var da jeg skulle bruge penge på black friday – Se bare alle de shops man kan gå amok på: http://www.blackfridaydanmark.dk

Jeg synes at man bør være varsom med hvordan man spenderer sine penge, specielt når det er nogle man betaler renter af! Derfor bør du altid have hovedet med og måske ikke bruge pengene på andet end ting der er absolut nødvendige.

Hvis man er lidt påpasselig, så kan det dog godt forsvares, så længe at man sørger for at betale det af hurtigst muligt.

For eksempel nu hvor det igen snart er Black Friday og man måske ikke lige føler man har råd til at shoppe på selve dagen, da der er lige er et par dage til lønningsdag, så kan det jo godt være en mulighed at optage et hurtigere lån så længe man bare sørger for at betale det tilbage så hurtigt som muligt for, at undgå rente tilskrivningerne.

Hvis man kan undgå det, er det selvfølgelig altid bedst ikke at låne penge til noget, i hvert fald ikke så længe der er oprettelsesgebyrer eller renter. Husk at tænke dig godt om inden årets Black Friday. Pas på ikke at ende med at bruge flere penge end du har råd til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *