Formål bag rengøring af gulve

De væsentlige formål bag gulv rengøring er:

For at modvirke sår på grund af at snuble eller glide. Sår på grund af følgesedler og treks på niveau gulve er en bemærkelsesværdig årsag til tilfældig skade eller død. Forfærdelig praksis i gulvrengøring selv er en bemærkelsesværdig årsag til uheld.

At forbedre gulvet.

At udrydde pletter, jord, strøelse og hindringer.

At udrydde grovhed og sand, som ridse og slides overfladen.

At udrydde allergener, specielt rent.

At foregribe slid på overfladen (fx ved anvendelse af en historie voks eller defensive tætningsmiddel).

At gøre jorden ren (fx i køkkener).

For at holde op en ideel fod (fx til flytte etager).

Systemer til gulv rengøring

Den nødvendige til forskellige typer af gulve behandling er helt anderledes. For sikkerhed er det mest afgørende at garantere gulvet ikke selv forlod noget våd i kølvandet på rydde eller aftørring op.

Savsmuld er udnyttet på et par historier at assimilere alle væsker, der falder i modsætning til at forsøge at forudse, at de bliver spildt. Den savsmuld er ryddet op og erstattet hver dag. Dette var grundlæggende i fortiden i barer stadig anvendes som en del af et par slagtere og fiskehandlere.

Det plejede at være grundlæggende for at udnytte teblade at samle jorden fra gulvbelægninger og udrydde lugt. Disse dage er det afsatsen meget grundlæggende at udnytte diatomejord eller sandheden skal frem nogen katte kuld slags materiale, at udvise angreb fra gulve. [Redigér]

Der er desuden en bred blanding af gulv rengøringsmaskiner tilgængelige i dag, for eksempel gulv understøtter, programmeret gulvvaskere og fejemaskiner og tæppe extractors der kan dyb rense enhver form for hårdt gulv eller dækket dæk overflade i en hel del mindre tid, end det ville tage udnytte en sædvanlig rengøring strategi.

Trægulve

Træ jordoverflade burde behandles helt forskelligt forlade sig på, om det voks eller olieret, eller om den har en polyurethan belægning. [7] Det er afgørende at fokusere slags afslutningen af ​​et træ gulv og pålideligt behandle det den rigtige vej, for eksempel er det svært at fjerne træ gulv voks fra en polyurethan gulv. Enkle retningslinjer rengøring:

Ryd gulvet i enhver møbler, der er alt andet end vanskeligt at flytte.

Bredde eller vakuum alle gratis jord og papirkurven.

Moppe gulvet, forpligter kornet. I tilfælde af, at dine gulve er polyurethaned, slange en moppe med vand og et par dråber af opvask væske. Sørg for at ringe ud moppen helt før at udnytte det på gulvet. Kør moppen frem og tilbage, løb med træets årer i bløde strøg. På off chance for, at dine gulve er lakeret eller shellacked, ikke udnytter vand, hvilket kan omfarve træet og fornuft Lukning.

Buff gulvet med en delikat materiale til at udrydde enhver sudsy oprustning. Materiale bleer fungerer fremragende for polering, med den begrundelse, at de er sarte og tilbageholdende.

Fliser og stengulve

Disse dage mange nutidige køkkener, trapper og badeværelser har flise gulv, der kan rengøres i tre enkle trin:

Jord eller støv burde først hjemstedsfordrevne med en støvsuger eller en fejemaskine.

Har en historie rengøring arrangement eller brusebad flaske til passende gulv. På off chance for, at du er rengøring stengulve (marmor, sten, travertin, og så videre.) Kontrollere, rengøring operatører udtryk for, at det er for sten. En sur flise rengøring arrangement kan udnyttes på ler og porcelæn gulve

I kølvandet på sprøjt flise eller stengulve i en lille område, udnytte en moppe til at rengøre og gennemsøge gulve.

Nedsætte kravet til rengøringshjælp

Store alle omkring holdes passage sammenfiltring kan væsentligt nedsætte kravet til rengøring. Til åbne og kontor strukturer omkring 80 til 90% af jorden er fulgt i udefra. Indførelse et aggregat af 15 fødder sammenfiltring bestående af både indendørs og udendørs segmenter vil udrydde omkring 80% af dette. På denne måde omkring 66% af jorden kan evakueres ved passagen.

Læs mere på: http://rengoeringshjælp.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *