Dit hus kan sælges for langt mere og hurtigere end du tror end du tror

Har du et hus du gerne vil af med? Har ejendomsmægleren sagt til dig at det er urealistisk at sætte prisen så højt som du havde forestillet dig? Det er ofte den besked sælgere får når de gerne vil af med deres hus. I det marked vi befinder os i, i dag er det en forståelig udmeldelse fra mæglerne. Det er nemlig forholdsvist svært at komme af med sit hus, specielt hvis man bor uden for hovedstadsområdet, hvor liggetiden er det dobbelte af hvad den er i derovre. Der er dog heldigvis ting du kan gøre for at fremskynde processen alt i mens du sandsynligvis øger salgsprisen eller i det mindste formindsker afslaget.

Gennemgå huset for fejl og mangler

Det vigtigste inden du begynder at få potentielle købere ind i dit hjem, er at tage et kritisk kig på hvorvidt dit hjem trænger til en kærlig hånd. Mange husejere bliver ofte lettere fornærmet hvis man kommer med observationer som måske ikke lige passede dem. Det kunne for eksempel være at gulvet trængte til en afslibning, hvilket heldigvis ikke er ret dyrt nu om dage. Hvis du mangler gulvafslibning København så klik her.

Undersøg segmentet der kunne være interesseret i at købe huset

Har du en bolig der ligger perfekt for unge mennesker i forhold til skole, indkøb, børnehave osv., så er det selvfølgelig denne målgruppe du skal være sikker på du rammer. Her handler det måske om at modernisere visse ting, så det falder mere i stil med de generelle trends i dette segment. Det kan i hvert fald blive svært at sælge sit gule murstenshus, hvor der indvendig ikke er vandskurede vægge, det er bare ikke særlig populært længere. Det kan godt være du synes det er en del af charmen ved dit hus, men det er jo ikke dig det handler om længere. Hvis du vil af med dit hus, så skal du først og fremmest sørge for at det passer ind i den målgruppe der typisk ville købe dit hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *