De 3 hurtigste bredbåndsudbydere i Danmark

Dette indlæg er inspireret af min jagt på en ny bredbåndsudbyder for et par uger siden. Det tog mig lidt tid at finde frem til hvilken forbindelse der ville passe mig bedst(endte med at vælge den hurtigste i mit område frem for det billigste bredbånd) og derfor ville jeg lige gøre det lidt nemmere for jer andre.

Hvis i som mig også har brug for en rigtig hurtig bredbåndsforbindelse, så vil denne artikel vise dig de hurtigste af slagsen.

Hiper

Hiper er Danmarks nyeste bredbåndsudbyder, som tilbyder lynhurtigt internet til en fast lav pris på 199 kr. pr. måned uanset hvilken forbindelse du vælger. Dvs. du altid får den højeste forbindelse muligt på din placering. Dog koster deres fiber bredbånd(1000/1000) 299kr. i måneden, men det er en billig pris for så hurtig en forbindelse. Vi vil klart anbefale Hiper til alle der skal have en ny forbindelse.

Yousee

Hos yousee kan du få op til 500/60mbit hastighed til en pris på lige godt 500 kr. Det er noget dyrere end hos Hiper hvor du får en 1000/1000 for 299 kr. i måneden, men YouSee har til gengæld en lang historie med god oppetid på deres netværk. I al den tid vi har brugt yousee har vi måske oplevet at nettet har været nede i max 4 dage sammenlagt.

Kviknet

Hos kviknet kan du få op til 100/30 mbit. De er forholdsvis nye på markedet, men hvis man kigger på anmeldelser rundt omkring, vil man opdage at de gør et fortrinligt stykke arbejde med at levere bredbånd til deres kunder.

Der er selvfølgelig flere bredbåndsudbydere i Danmark, men har valgt at tage udgangspunkt i dem der har høj hastighed (100 eller derover). Du bør også tage et kig på udbuddet af fiber i dit lokalområde hvis du gerne vil have den allerhøjeste hastighed du kan få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *